Heart & Soul Healing HSH

Heart & Soul Healing is een enorm krachtig healingsproces dat ontworpen is als een manier om je eigen waarheid te ontdekken. Het doel is om je bij te staan bij de integratie van jouw gehele wezen in jouw Hoger Zelf. We werken door middel van onderbewustzijn bevraging. Met een door Ken Page ontwikkeld script.

Prijs per consult : € 120,00

Heart & Soul Healing HSH

 Heart & Soul Healing is een enorm krachtig healingsproces dat ontworpen is als een manier om je eigen waarheid te ontdekken. Het doel is om je bij te staan bij de integratie van jouw gehele wezen in jouw Hoger Zelf. We werken door middel van onderbewustzijn bevraging. Met een door Ken Page ontwikkeld script en methode.  Een sessie duurt tussen de 1 & 2 uur, met voor en na gesprek, totaal maximum 2 uur

 Een  sessie boeken kan op http://www.martindoornbos.nl/heart-soul-healing-hsh

Heart & Soul Healing is een enorm krachtig healingsproces dat ontworpen is als een manier om je eigen waarheid te ontdekken. Het doel is om je bij te staan bij de integratie van jouw gehele wezen in jouw Hoger Zelf.
Oude patronen
Deze healingsmethode spoort de oude en vervormde patronen op waar ons onderbewustzijn nog steeds energie aan geeft. Ook al hebben wij nog zoveel werk gedaan om onze vraagstukken op te helderen, vaak blijft er een stukje ontbreken, wat een volledig begrijpen in de weg staat. Als gevolg daarvan creëren wij keer op keer soortgelijke patronen in ons leven, leven na leven, om onszelf opnieuw een kans te geven om onze lessen te begrijpen. Daarbij komt ook nog dat iedere angst of emotioneel overblijfsel waar wij met betrekking tot een bepaald onderwerp aan vasthouden, het probleem nog verder vervormt, waardoor het bijna onmogelijk is om het volledige beeld te zien. Heart & Soul Healing werkt op een manier waarbij onze innerlijke geest ons kan helpen om door deze zelfgemaakte en beperkende barrières heen te breken.


Het Hier en Nu
Heart & Soul Healing spoort ook alle verdwaalde stukken van onszelf op en brengt deze terug in balans, zodat wij werkelijk kunnen begrijpen wat het betekent om één te worden. Deze verdwaalde stukken zijn delen van onszelf die vast zitten in de tijd of in emoties van het verleden. Stel dat er een deel van ons is dat wij nooit hebben vergeven? Stel dat wij in een energetische lus zitten met dat deel en daardoor mensen aantrekken die dezelfde vraagstukken hebben, zodat wij onszelf beter leren begrijpen?
Naast de delen van onszelf die niet in het hier en nu zijn, kijkt dit werk ook naar alles wat energetisch aan ons is aangehecht. Stel dat wij zoveel van iemand gehouden hebben dat wij een deel van onszelf aan die ander gegeven hebben? Misschien is die persoon vandaag de dag niet meer bij ons, maar kunnen zijn/haar gedachten ons nog steeds beïnvloeden. Stel dat onze ouders een deel van zichzelf aan ons gegeven hebben toen zij ons maakten en dat zij dit deel nooit teruggenomen hebben? Zou het mogelijk kunnen zijn dat zij liever energetisch met ons verbonden waren dan met zichzelf? Zou dit ons ook vandaag nog kunnen beïnvloeden?


Karmische vraagstukken
Het laatste waar Heart & Soul Healing naar kijkt zijn de onopgeloste vraagstukken uit vorige levens of alles waar wij karmisch nog steeds mee bezig zijn. Met karmisch worden steeds terugkerende interacties met groepen, individuen of combinaties van lessen of problemen bedoeld. Het belangrijkste waar naar gezocht wordt is ieder gedachteprogramma dat op dit moment niet meer gepast is maar, op een onderbewust niveau nog steeds doorgaat. Deze programma’s worden opgespoord via de energetische patronen die op het lichaam zitten. Deze programma’s zijn gewoonlijk: “Het is niet veilig om lief te hebben, het is niet veilig om mijn kracht te nemen of het is niet veilig om te zijn wie ik ben.”


Collectief bewustzijn
Waarom is dit zo’n krachtige healingstechniek? Omdat Heart & Soul Healing werkt met zowel de energie in als buiten het lichaam van de cliënt. De energie buiten ons is het collectieve bewustzijn achter de energiepatronen die wij op ons lichaam dragen. Heart & Soul Healing gaat ervan uit dat wij spiritueel groeien, als individu en als collectief bewustzijn door onze kwesties uit te werken. Ieder patroon dat wij nog dragen, maar ook de emoties die zij oproepen, zijn sleutels tot onze lessen in dit leven. En het gaat ervan uit dat wij hier op aarde zijn om alle voorwaarden te leren omarmen die wij als familie, cultuur of religie op liefde hebben geplaatst. Bijna iedereen houdt vast aan miljarden gedachten uit het verleden, met alle energie daaromheen. Deepak Chopra zegt dat wij 60.000 gedachten per dag hebben, waarvan 90% over het verleden gaan. Dit betekent dat ongeveer 54.000 gedachten, vonkjes energie van ons verleden iedere dag energetisch worden vastgehouden, opstapelend totdat wij imploderen of veranderen.
Stel dat wij hier op Aarde zijn om het volledige collectieve bewustzijn van haat, oorlog of kwaad te helpen veranderen? Stel dat iedere keer dat wij deze gevoelens in onszelf helen en liefhebben, wij een deel van ons collectieve bewustzijn veranderen en in balans brengen? Wij veranderen anderen door onszelf te veranderen, door te begrijpen wat wij gecreëerd hebben.
Hoe meer wij aan onszelf werken, hoe beter wij worden als healer. Wij moeten ons nu volledig concentreren op het healen van onszelf. Door in balans te zijn met onze gezondheid, hoe we eten, hoe wij rusten en spelen is van vitaal belang om sterk genoeg te zijn om in dit nieuwe millennium te kunnen voldoen aan de vraag om de nieuwe energie door ons heen te laten stromen. Gedurende de laatste vijftien jaar heeft Ken Page duizenden mensen geholpen om de energie van oorlog, haat, pijn, ziekte, misbruik, moord, honger en vervorming in balans te brengen.


Samengevat:
Dit is een methode om alle aspecten van onszelf te genezen op een cellulair en multidimensionaal niveau. Deze healingsmethode is oorspronkelijk afkomstig van Ken Page die door vijfentwintig jaar actieve praktijk en het werken met duizenden cliënten Heart & Soul Healing heeft ontwikkeld.

Cellulair betekent dat problemen en vraagstukken op ieder niveau van werkelijkheid en dimensie van hun bestaan worden aangepakt.

Wij zijn allemaal multidimensionaal en er zijn delen en aspecten van onszelf die in een andere tijd of ruimte functioneren. Een ding waar wij het allemaal over eens zullen zijn is dat er een zeer geheiligd deel van ieder van ons verbonden is met Bron.

Wanneer wij alles van onszelf onvoorwaardelijk liefhebben, staan wij meer van onszelf toe om in ons bewuste zijn te komen.

Alles is met elkaar verbonden en, zoals wij steeds meer ontdekken, holografisch met elkaar verbonden. Alles wordt NU gedaan, gelijktijdig in alle werkelijkheden, Door gebruik te maken van healing op celniveau, zijn we in staat om naar het punt te gaan waar we het niveau van begrip kunnen krijgen waardoor we vrij worden om te zijn wie we zijn. De ontbrekende stukjes van de puzzel kunnen in de eerste maanden van ons leven te vinden zijn, in de baarmoeder, vorige levens of zelfs op multidimensionale of interdimensionale niveaus van ons wezen. Op cel niveau zijn al deze gebieden toegankelijk voor ons.

Tenzij een vraagstuk gelijktijdig op alle niveaus is begrepen, te weten mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel, geeft onze onderbewuste geest energie aan de overgebleven inprentingen die nog steeds vastzitten in verwarring of twijfel.

Zodra wij onze waarheid op alle vier niveaus begrijpen, zijn we bevrijd van de ingeprente energiepatronen, ongepaste gedachtevormen en de greep die andere mensen op ons leven hebben.

Door direct contact met ons Hoger Zelf, realiseren wij ons dat wij al meester zijn over ons leven. Dit besef helpt ons om volledig verantwoordelijkheid te nemen voor wie en wat wij zijn.
Voor degenen die zich bezighouden met healing is de tijd aangebroken om de mensen hun kracht terug te geven. Het is tijd om te veranderen van healer naar iemand die de mogelijkheid tot healing biedt. Het is tijd dat ieder individu zijn eigen kracht en macht in zichzelf opeist. Wij leven in een tijd waarin een veilige ruimte voor anderen scheppen het belangrijkste is wat ieder van ons kan doen. Door een veilige ruimte voor anderen te scheppen, stel je hen in staat om de antwoorden in zichzelf te vinden. Een veilige ruimte voor iemand creëren is iets anders dan in hun ruimte binnengaan. Veel mensen zullen beamen dat er iedere dag genoeg mensen in hun ruimte komen. Het grootste gevaar waarin wij onszelf kunnen plaatsen is, wanneer wij beginnen te geloven dat iemand anders alle magische antwoorden op ons leven heeft en dat onze waarheid en antwoorden ergens buiten ons liggen. Waarlijke healing is mensen af te stemmen op zichzelf, terug in harmonie en balans en opnieuw verbonden met hun innerlijke waarheid. Ons Hogere Zelf is het aspect van ons dat weet hoe het vrij en authentiek moet leven.

 

We kijken naar patronen waar je onderbewustzijn energie aan geeft en waar je bewustzijn en ego weinig of geen weet van hebben. Met je onderbewustzijn bedoel ik dat deel van jou wat alles van jou weet en alles wat ooit met je gebeurd is. Dit is het deel van jou waar wij contact mee gaan maken door middel van de energiepatronen die je met je meedraagt.

Dit kan in een vorig leven zijn gebeurd, als b.v. iemand je fysiek heeft vastgebonden. Deze patronen kunnen een indicatie zijn van problemen rond macht en controle. Het kan zijn dat vorige levens slechts verhalen zijn die ons onderbewustzijn vertelt om ons leven van nu te helpen begrijpen.

We gaan kijken naar een vorig leven waarin je bij voorbeeld bent gedood. We weten niet of je man of vrouw was, oud of jong. We weten dat de mensen om je heen woede en angst op jou projecteerden. We weten dat je bang was, of boos. Je begrijpt lichamelijk waarom dit met je is gebeurd, omdat ze het je hebben verteld. Maar ik denk niet dat je de tijd hebt gehad om het ook mentaal, emotioneel en spiritueel te begrijpen.

Toen je stierf ben je terug gegaan naar de Bron en heb je dat leven overzien. Misschien ben je aan dat leven begonnen om liefde te leren, maar in plaats daarvan heb je pijn, dood en verraad ervaren. Om die reden heeft je onderbewustzijn een programma gestart dat het niet veilig is om lief te hebben, je kracht te nemen of te zijn wie je bent. Daarom gaan we op zoek naar ieder programma dat in het verleden is vastgezet en nu nog steeds actief is.

Stel dat je onderbewustzijn ouders heeft uitgezocht die de energie weerspiegelden die aanwezig was op het moment dat jij vermoord bent? Ik zeg hiermee niet dat je ouders kwetsend zijn, maar het kan zijn dat zij problemen hebben met betrekking tot macht en controle, schuld, woede of pijn enz. Dit zou voor jou de snelste manier zijn om door te gaan met kijken naar wat je eerder niet begreep. Dit zijn dezelfde problemen die je gedurende je hele leven blijft aantrekken.

We zullen op zoek gaan naar de energie die je onbewust gebruikt om mensen aan te trekken die je problemen weerspiegelen. Deze energie voelt zich aangetrokken tot jou, omdat het denkt dat jij zijn schepper bent.

Het is een collectief bewustzijn uit het verleden. Door jezelf te helen, heel je je verleden en verander je je toekomst.

Het tweede waar we naar op zoek gaan is ieder deel van jou wat niet in het hier en nu is. Dit zijn stukken van jezelf die vast zitten in de tijd en de emoties van het verleden. We denken er zo vaak aan dat zij het moment (het nu) beginnen te vervormen. Je blijft mensen aantrekken die deze energie uit het verleden reflecteren. Dit kunnen ook gefragmenteerde stukken van jou zijn die in het verleden vast zitten.

Het volgende waar we naar gaan kijken is alles wat bij jou aangehecht zit. Dit klinkt vreemd, maar stel je voor dat je zoveel van iemand houdt dat je een stuk van je zelf aan hen hebt gegeven en je vandaag nog steeds met hen bent verbonden, ook al zijn zij niet meer in je leven? Energetisch zit je nog steeds in een lus met hen. Deze lus en band kan verwijderd worden.

Het laatste waar we naar op zoek gaan zijn alle vorige levens en ongepaste programma’s die nu nog steeds draaien, zoals: het is niet veilig om lief te hebben; het is niet veilig om te zijn wie ik ben; ik wil dat je begrijpt, als het gaat over je karma, waarom je mensen en situaties in je leven blijft aantrekken. Dit begrip zal je leven veranderen.

 

Heart & Soul Healing is geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. Als je klachten hebt, raadpleeg dan altijd eerst een arts.

 

Martin Doornbos is een gecertificeerd Heart en Soul Healer

De tijdsduur is ongeveer 1 ½ uur, er wordt 2 uur voor uitgetrokken. Met voor een na gesprek.

De kosten zijn € 120,-- per consult

Meer info in het Engels op   www.kenpage.com

gerelateerde producten

we-zijn-hard-bezig

we-zijn-hard-bezig

We zijn hard bezig met het ontwikkelen van nieuwe cursussen, workshops, seminars en trainingen op het gebied van succesvol zaken doen en een goed leven

€ 750,00
Aanbieding Kennismaking-consult

Aanbieding Kennismaking-consult

Je kan nu een kennismaking consult nemen Waarin jij kennis kan maken met de mogelijkheden die er zijn om jou te helpen met wat jij nodig hebt. Martin Doornbos is o.a. TA therapeut en heeft al heel veel mensen de afgelopen 35 jaar geholpen met hun leven weer op orde te krijgen, hij heeft mensen behandeld die niet via het normale systeem die hulp konden…

€ 50,00
coachtraject-voor-werknemer-voor-10-sessies

coachtraject-voor-werknemer-voor-10-sessies

Waarom als ondernemer coaching betalen voor jouw werknemer. Het antwoord is simpel, als jou werknemer ziek is, dan kost het volgens het MKB Service Desk (https://www.mkbservicedesk.nl/10218/zieke-werknemer-kost-200-tot-400-euro.htm ) meer dan € 400,00 per dag. Als hij overwerkt of tegen een burn-out aan zet is hij / zij minder productief. Het kost…

€ 1 400,00
coaching-voor-werknemers-voor-5-sessies

coaching-voor-werknemers-voor-5-sessies

Waarom als ondernemer coaching betalen voor jouw werknemer. Het antwoord is simpel als jou werknemer ziek is, dan kost het volgens het MKB Service Desk               (https://www.mkbservicedesk.nl/10218/zieke-werknemer-kost-200-tot-400-euro.htm ) meer dan € 400,00 per dag. Als hij overwerkt of tegen een burn-out aan zet is hij / zij minder…

€ 750,00
workshop-intelligent-management

workshop-intelligent-management

€ 750,00
Life chat 30 minuten

Life chat 30 minuten

Je kan nu een life chat doen voor 30 minuten voor maar € 50,--, Alles is dan bespreekbaar Je heb nu de mogelijkheid om met ons te chatten via deze website, als we er even niet zijn kan je een boodschap achterlaten je kan nu een langer life-chat consult nemen, met  consulten & coaching sessies e.d, korte vragen gratis,  € 50,--  mag ook…

€ 50,00
Life Coaching 4 uur p.m.

Life Coaching 4 uur p.m.

Doorlopende begeleiding op persoonlijke basis met 4 uur aan gesprekken, met begeleiding per mail, telefoon of chat. Wilt u meer vervulling uit het leven halen, beter begrijpen wie u bent en wat u wilt, of wilt u nog effectiever uw doelen te behalen. Meer succes in het leven en je zoek daar begeleiding, je wilt meer dan 10 sessies en meer dan 2 per…

€ 550,00
Life Coaching 2 uur p.m

Life Coaching 2 uur p.m

Doorlopende begeleiding op persoonlijke basis met 2 uur aan gesprekken, met begeleiding per mail, telefoon of chat. Wilt u meer vervulling uit het leven halen, beter begrijpen wie u bent en wat u wilt, of wilt u nog effectiever uw doelen te behalen. Meer succes in het leven en je zoek daar begeleiding en je wilt meer dan 10 sessies, meer persoonlijke…

€ 300,00
relatie-coaching

relatie-coaching

Het kan per Coaching traject, Life coaching of per los consult,  de begeleiding per email, chat of telefoon is in de prijs inbegrepen Soms gaat in een relatie niet zoals we graag willen, we zijn alle maal gevormd door het leven, vanaf de geboorte maken we veel mee, dat word in ons onderbewustzijn opgeslagen. Dit vormt onze manier hoe wij met andere…

€ 150,00
Coaching Consult

Coaching Consult

Tijdens een coaching sessie gaan we kijken en je helpen op jouw levenspad en hoe we die succesvoller kunnen maken, welke blokkades er zijn. Ik ben naast coach ook therapeut en kan je ook therapeutisch er bij helpen. Naast de sessies kan je altijd contact op nemen via de telefoon, chat of mail, dit is in de prijs inbegrepen. "Ik zie het mezelf doen.…

€ 150,00
Coaching Traject van 10 sessies

Coaching Traject van 10 sessies

Naast de sessies kan je altijd contact op nemen via de telefoon, chat of mail, dit is in de prijs inbegrepen. Tijdens een coaching sessie gaan we kijken en je helpen op jouw levenspad en hoe we die succesvoller kunnen maken, welke blokkades er zijn. Ik ben naast coach ook therapeut en kan je ook therapeutisch er bij helpen. "Ik  zie het mezelf doen.…

€ 1 200,00
Aanbieding Kennismaking-consult

Aanbieding Kennismaking-consult

Je kan nu een kennismaking consult nemen Waarin jij kennis kan maken met de mogelijkheden die er zijn om jou te helpen met wat jij nodig hebt. Martin Doornbos is o.a. TA therapeut en heeft al heel veel mensen de afgelopen 35 jaar geholpen met hun leven weer op orde te krijgen, hij heeft mensen behandeld die niet via het normale systeem die hulp konden…

€ 50,00
Coaching Consult

Coaching Consult

Tijdens een coaching sessie gaan we kijken en je helpen op jouw levenspad en hoe we die succesvoller kunnen maken, welke blokkades er zijn. Ik ben naast coach ook therapeut en kan je ook therapeutisch er bij helpen. Naast de sessies kan je altijd contact op nemen via de telefoon, chat of mail, dit is in de prijs inbegrepen. "Ik zie het mezelf doen.…

€ 150,00
Coaching Traject van 10 sessies

Coaching Traject van 10 sessies

Naast de sessies kan je altijd contact op nemen via de telefoon, chat of mail, dit is in de prijs inbegrepen. Tijdens een coaching sessie gaan we kijken en je helpen op jouw levenspad en hoe we die succesvoller kunnen maken, welke blokkades er zijn. Ik ben naast coach ook therapeut en kan je ook therapeutisch er bij helpen. "Ik  zie het mezelf doen.…

€ 1 200,00
coaching-voor-werknemers-voor-5-sessies

coaching-voor-werknemers-voor-5-sessies

Waarom als ondernemer coaching betalen voor jouw werknemer. Het antwoord is simpel als jou werknemer ziek is, dan kost het volgens het MKB Service Desk               (https://www.mkbservicedesk.nl/10218/zieke-werknemer-kost-200-tot-400-euro.htm ) meer dan € 400,00 per dag. Als hij overwerkt of tegen een burn-out aan zet is hij / zij minder…

€ 750,00
coachtraject-voor-werknemer-voor-10-sessies

coachtraject-voor-werknemer-voor-10-sessies

Waarom als ondernemer coaching betalen voor jouw werknemer. Het antwoord is simpel, als jou werknemer ziek is, dan kost het volgens het MKB Service Desk (https://www.mkbservicedesk.nl/10218/zieke-werknemer-kost-200-tot-400-euro.htm ) meer dan € 400,00 per dag. Als hij overwerkt of tegen een burn-out aan zet is hij / zij minder productief. Het kost…

€ 1 400,00
heart-soul-healing-hsh

heart-soul-healing-hsh

Heart & Soul Healing is een enorm krachtig healingsproces dat ontworpen is als een manier om je eigen waarheid te ontdekken. Het doel is om je bij te staan bij de integratie van jouw gehele wezen in jouw Hoger Zelf. We werken door middel van onderbewustzijn bevraging. Met een door Ken Page ontwikkeld script.

€ 120,00
Life chat 30 minuten

Life chat 30 minuten

Je kan nu een life chat doen voor 30 minuten voor maar € 50,--, Alles is dan bespreekbaar Je heb nu de mogelijkheid om met ons te chatten via deze website, als we er even niet zijn kan je een boodschap achterlaten je kan nu een langer life-chat consult nemen, met  consulten & coaching sessies e.d, korte vragen gratis,  € 50,--  mag ook…

€ 50,00
Life Coaching 2 uur p.m

Life Coaching 2 uur p.m

Doorlopende begeleiding op persoonlijke basis met 2 uur aan gesprekken, met begeleiding per mail, telefoon of chat. Wilt u meer vervulling uit het leven halen, beter begrijpen wie u bent en wat u wilt, of wilt u nog effectiever uw doelen te behalen. Meer succes in het leven en je zoek daar begeleiding en je wilt meer dan 10 sessies, meer persoonlijke…

€ 300,00
Life Coaching 4 uur p.m.

Life Coaching 4 uur p.m.

Doorlopende begeleiding op persoonlijke basis met 4 uur aan gesprekken, met begeleiding per mail, telefoon of chat. Wilt u meer vervulling uit het leven halen, beter begrijpen wie u bent en wat u wilt, of wilt u nog effectiever uw doelen te behalen. Meer succes in het leven en je zoek daar begeleiding, je wilt meer dan 10 sessies en meer dan 2 per…

€ 550,00
relatie-coaching

relatie-coaching

Het kan per Coaching traject, Life coaching of per los consult,  de begeleiding per email, chat of telefoon is in de prijs inbegrepen Soms gaat in een relatie niet zoals we graag willen, we zijn alle maal gevormd door het leven, vanaf de geboorte maken we veel mee, dat word in ons onderbewustzijn opgeslagen. Dit vormt onze manier hoe wij met andere…

€ 150,00
we-zijn-hard-bezig

we-zijn-hard-bezig

We zijn hard bezig met het ontwikkelen van nieuwe cursussen, workshops, seminars en trainingen op het gebied van succesvol zaken doen en een goed leven

€ 750,00
workshop-intelligent-management

workshop-intelligent-management

€ 750,00

Martin Doornbos www.martindoornbos.nl
Aert van Nesstraat 1-O (Kamer O op 3e verdieping) Capelle West, 2901 BH Capelle aan den IJssel
telefoon 010 70 70 008 Mobiel (+WhatsApp) centrum 06 36 01 50 53
In een kantoor gebouw, boven de fitness, ingang op nummer 1. Als de deur dicht is, bel bij de brievenbussen,
we houden ons aan alle wettelijke regels en eisen
 Copyright © 1983-2020. All Rights Reserved, By Philosofia bv KVK 24423810
We gebruiken alleen cookies die functioneel zijn, niet voor tracking of reclame, we verkopen geen gegevens aan anderen
Op deze site staan foto's vanaf 1993 van de verschillende locaties waar we geweest zijn en nu zijn en van unsplash.com
Powered by Anay ICT